facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

Nieuws

Zondag Toss

De tennisclinic van That’s Tennis was een succes. De opkomst was hoog en ik heb veel positieve reacties gekregen. Inschrijven voor de lessen bij That’s Tennis doet u hier.

Ook het volgende evenement op PARK Tennis staat op stapel. Arjen de Vries start zondag 28 april met de PARK Tennis Toss. Onder zijn leiding speelt u van 11 tot 15 uur tegen leden (en introducés) van PARK Tennis. Alle niveaus zullen vertegenwoordigd zijn.

Kosten: PARK Royal abonnementhouders tennissen gratis, PARK Classic abonnees betalen 5 euro entree per persoon (het afkopen van de baanhuur van de middag). Introducees zijn welkom tegen een tarief van 10 euro.

 

Tot slot: de PARK Tennisborrel voor leden staat gepland op vrijdag 24 mei, van 17 uur tot 19:30 uur. Ik hef graag met u allen het glas op het derde seizoen!

 

Tot snel op PARK Tennis.

Manuel van der Knaap

posted by PARK Tennis © on Wednesday 24 April 2013, 12:31

Uitnodiging

That’s Tennis organiseert zondag 21 april 2013 een tennisclinic  (kostenloos) voor alle leden van PARK Tennis van 11 tot 14 uur, om kennis te maken met de lessen (voor zowel kinderen als volwassenen). U bent vrij een introducé mee te nemen.

 

Tot ziens op PARK Tennis.

Manuel van der Knaap

 

posted by PARK Tennis © on Sunday 14 April 2013, 14:24

PARK Tennis lessen

Dit jaar zullen de lessen – groeps, kids en privé – op PARK Tennis worden verzorgd door That’s Tennis. Deze tennisschool staat onderde bezielende leiding van Kris Portael, een ervaren trainer van onderandere Kim Clijsters.  Portael (België, 1971) heeft meer dan 20 jaarervaring in het trainen van kinderen en volwassenen (beginners engevorderden) en competitie- en topspelers, en behoort ook zelf tot detopspelers van België.


Recent is Portael naar Amsterdam verhuisd en is hij That’s Tennis gestart. De lesprogramma’s van That’s Tennis zijn erop gericht het maximum uit iedere speler te halen.


That’s Tennis werkt samen met verschillende leraren en heeft onder andere als expertise het TennisKidsprogramma: een concept speciaal voor de ontwikkeling van kinderen opfysiek-, mentaal-, coordinatief- en tactischniveau, dat eerder in Belgie erg succesvol is gebleken.


De tarieven en inschrijvingsformulieren vindt u hier.


Meer informatie over That’s Tennis vindt u hier.


Tot ziens op PARK Tennis.


Manuel van der Knaap

posted by PARK Tennis © on Sunday 14 April 2013, 14:09
« 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »