facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

Nieuws

PARK Tennis open gedurende oktober

Goed nieuws: ook dit jaar blijft PARK Tennis open tot en met 31 oktober.Reserveringen* kunnen in deze periode ongelimiteerde en buiten de termijn van 6 dagen gemaakt worden, tijdens de openingstijden.
Mochten de banen door regen onverhoopt niet bespeelbaar zijn, dan ontvangt u hiervan bericht. Geen bericht = goed bericht, dan kan er gewoon gespeeld worden.
Klik hier voor het maken van een reservering.Tot snel op PARK Tennis!

posted by PARK Tennis © on Thursday 1 October 2020, 15:19

PARK Tennis toss weer van start!

Nu steeds meer beperkingen worden opgeheven, kan ook de PARK Tennis TOSS deze week weer van start: elke zondag van 10:00 - 14:00 uur op PARK Tennis. De toss is alleen toegankelijk voor leden.

Wel vraag ik u te blijven letten op de 1.5 meter afstand, met de klok mee van baan te wisselen en ook op het terras afstand te bewaren van elkaar. 

Tot zondag?

posted by PARK Tennis © on Thursday 16 July 2020, 21:04

PARK Tennis open

Ons geduld is, zeker met dit mooie weer, flink op de proef gesteld. En hoewel het coronavirus nog steeds onder ons is, kunnen we voorzichtig weer steeds meer doen. 

Op maandag 11 mei mag PARK Tennis dan ook weer (deels) open voor volwassenen. Het terras en clubhuis blijven nog even - waarschijnlijk tot 1 juni - dicht, maar er kan weer gespeeld worden! Ik heb het reserveringssysteem direct open gesteld en ook lessen zijn in te boeken.

Het is wel belangrijk dat we ons allemaal aan de richtlijnen van het RIVM houden, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Deze richtlijnen Kunt u hier vinden. Tot Snel!

posted by PARK Tennis © on Monday 11 May 2020, 14:37
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 18 19 20 »