facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

Nieuws

Werk aan de weg!

 

Geacht PARK Tennislid,

 

Graag brengen wij onder uw aandacht dat er sinds 23 juli wegwerkzaamheden plaatshebben bij de brug over de Amstel na de A2 bij Ouderkerk aan de Amstel. PARK Tennis is via deze route dus niet bereikbaar tot en met 6 augustus.

 

Voor meer info klik hier.

 

posted by PARK Tennis © on Tuesday 24 July 2012, 14:58

PARK Tennis verlichting

 

Beste PARK Tennis-lid,

 

Wij zijn verheugd mede te delen dat PARK Tennis sinds een week hoogwaardige verlichting heeft die aan alle KNLTB-eisen voldoet, waardoor het mogelijk is in het voor- en naseizoen langer door te spelen.

 

De openingstijden van de banen zijn per direct verruimd: op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 22:30 uur, op zaterdag van 09:00 tot 19:00 en op zondag van 09:00 tot 18:00. De verlichting gaat aan zodra de schemering invalt.

 

PARK Tennis heeft met de aanschaf van de verlichting een grote investering gedaan, die niet is doorberekend in de abonnementskosten. Om de kosten van de verlichting te kunnen dekken zijn wij genoodzaakt een toeslag te rekenen van 5,- euro per baan als er gespeeld wordt op verlichte banen. Wij hopen op uw begrip.

 

Wij hopen u snel weer te zien op (een verlicht) PARK Tennis.

 

Hartelijke groet,

 

Manuel van der Knaap

posted by PARK Tennis © on Thursday 14 June 2012, 17:08

Zomerseizoen 2012

Beste PARK Tennis-lid,

 

Wij zijn verheugd u als PARK Tennis-lid mee te kunnen delen dat maandag 2 april het nieuwe zomerseizoen van start gaat bij PARK Tennis.

 

Om u meteen in de tennissfeer te brengen, hebben wij het mogelijk gemaakt dat u per direct reserveringen kunt maken voor de periode van 2 tot en met 15 april. Deze mogelijkheid geldt tot en met zondag 1 april. Daarna is de gebruikelijke reserveringstermijn van drie dagen weer van kracht.

 

Tevens hebben wij de speeltijden aangepast. U kunt een baan reserveren voor 60 of 90 minuten, waarbij u in het reserveringssysteem naast uw eigen naam, ook de naam of namen van uw tegenstander(s) moet registreren.

 

Klik hier om direct naar het reserveringssysteem te gaan.

Mocht u nog vragen hebben over uw logingegevens, mail dan naar manuel@parktennis.nl.

 

Wij wensen u veel speelplezier en hopen u vanaf maandag 2 april weer te verwelkomen.

 

Tot ziens op PARK Tennis,

 

Manuel van der Knaap

posted by PARK Tennis © on Wednesday 28 March 2012, 11:17
« 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »