facebook twitter

PARK Tennis

Tennis vereniging Amstelveen

shadow_left
shadow_right

PARK Tennislessen

Jeugd tennislessen- en trainingen

Voor les kunnen kinderen meestal vanaf een jaar of 5/6 terecht bij een tennisvereniging. De allerkleinsten beginnen met de cursus "kidstennis". Hier maken de kinderen op de juiste manier kennis met het boeiende en veelzijdige spelletje tennis.

Met aangepast spelmateriaal wordt spelenderwijs het balgevoel, het anticipatie- en orientatievermogen verbeterd. Daarna stromen ze door naar de cursussen voor beginners en gevorderden.

Voor de groepslessen wordt er om praktische redenen op leeftijd en beschikbaarheid ingedeeld. Wij gaan het liefst zo veel mogelijk uit van het niveau en instelling van het kind.

Voor meer informatie, of om u in te schrijven, klikt u hier.

 

 

Senioren tennislessen

De tennistrainers van PARK Tennis vormen een enthousiast team, dat zich kenmerkt door een deskundige en persoonsgebonden aanpak. Wij bieden tenniscursussen voor beginners, gevorderden en competitiespelers aan.

Naast het feit dat de beheersing van een goede techniek van de slagen meer speelplezier geeft vormt juist deze techniek de basis om blessure vrij te kunnen spelen.

Voor meer informatie, of om u in te schrijven, klikt u hier.

 

 

Privé les

Kiest u voor de voordelen van onverdeelde aandacht dan is privé les de beste optie alleen of met zijn twee-en. We zijn immers niet allemaal hetzelfde en spelen het spel nu eenmaal op een manier, die bij je past met je sterke en met je zwakke punten, die beide aandacht vragen. 

De leraar zal na het intake gesprek met een persoonlijk advies komen waarna het programma wordt opgesteld.

Voor meer informatie kunt u zich hier inschrijven.

 

Voor de lesvoorwaarden klik u hier.

Voor een overzicht van de lesdagen klikt u hier.

 

De Tennisleraren:


Sander de Bruijn (1997): “Als kind heb ik mijn eerste bal geslagen op de banen van PARK Tennis, toen nog T.C.O.. Tennis werd al snel een passie en inmiddels sta ik nummer 113 van Nederland bij de senioren. Mijn ambitie is om binnen afzienbare tijd bij de beste honderd te horen. Als trainer stel ik samen met de leerling doelen om naar toe te werken. Doormiddel van technische en tactische aanwijzingen verbetert het spel. Zelf vind ik het belangrijk dat er zoveel mogelijk ‘echt’ wordt getennist. Daarom zul je mij niet vaak ballen zien aanspelen, maar vooral actief meedoen.”

Lesdagen: woensdag en vrijdag

 
Tennisprofessional Tom Farquharson (1992) speelt op hoog niveau tennis en is sparringspartner van verschillende ATP spelers als Roger Federer, Kei Nishikori en Novak Djokovic. In Spanje heeft Tom als trainer gewerkt voor La Manga Club, en verzorgde daar lessen voor zowel junioren als volwassenen. Tom geeft vooral privélessen op afspraak en bij beschikbaarheid, omdat hij veel ATP-toernooien speelt.

Lesdagen: op aanvraag

 

Kris Portael (1975) is een ervaren trainer van onder andere Kim Clijsters. Kris heeft meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van kinderen en volwassenen (beginners en gevorderden) en competitie- en topspelers, en behoort ook zelf tot de topspelers van België. Portael heeft onder andere als expertise het TennisKids programma: een concept speciaal voor de ontwikkeling van kinderen op fysiek-, mentaal-, coordinatief- en tactischniveau, dat eerder in Belgie erg succesvol is gebleken.

Lesdagen: Zaterdag